meubel op maat

Keukenkasten, badkamermeubels, garderobekasten, tafels enz. worden door ons volledig op maat gemaakt naar uw wensen en noden. Van klassiek tot modern, perfecte functionaliteit tot in de kleinste details.  

U wenst de inrichting van uw berging, of een bureau op maat in uw nieuwe kantoor?

 • Wij komen bij u thuis opmeten

 • Vakkundig en precies

 • Wij denken met u mee om de beste oplossing aan te bieden


vloeren

 • Realisatie van nieuwe tegelvloeren. Restauratie en renovatie van bestaande tegelvloeren.

 • Realisatie van nieuwe parketvloeren en plankenvloeren. Restauratie en renovatie van bestaande parketvloeren.

 • Realisatie van nieuwe laminaatvloeren.


schilderwerken

Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, het effect van de juiste verftechniek en kleurkeuze zal zonder twijfel een verbluffend effect hebben op uw interieur. Nouvel interieur helpt u graag met het creëren van de juiste sfeer in huis. Omdat wij veel belang hechten aan de kwaliteit van elk werk dat wij uitvoeren, werken wij dan ook zeer nauwkeurig en enkel met hoogwaardige en professionele producten.

Onze specialiteiten zijn:

 • algemene kwaliteitsschilderwerken

 • behangwerken

 • schilderen van deuren, trappen, raamlijsten, ...

 • diverse schilderstechnieken

 • verzorgen van buitenschrijnwerk

 • gevelschilderwerken


gyproc werken

Tegenwoordig wordt voor de niet-dragende binnenwanden in de woning- en appartementsbouw meer en meer geopteerd voor Gyproc-systeemwanden. Waarom? Een woning waarvan de ruimte-indeling gemakkelijk kan aangepast worden aan de veranderende gezinsbehoeftes (bijvoorbeeld meer of minder kinderen in huis) of aan de behoeftes van latere kopers wanneer je de woning verder verkoopt, heeft een belangrijke meerwaarde.
Binnen een zeer korte tijd, zonder al te veel breekwerk, zonder al te veel stof, vuil en lawaai in huis en bovendien gekoppeld aan een gunstig prijskaartje, kan het ruimtegebruik van de woning volledig aangepast worden. Daarvan profiteert zowel de eigenaar als de eventuele koper! Ook sleutel-op-de-deurbedrijven en projectontwikkelaars kunnen hierdoor een meerwaarde aan hun klanten aanbieden.


voordelen

De lichte Gyproc-wanden betekenen vaak een kostenbesparing op vlak van funderingen en draagvloeren.

Het is een droge en snelle bouwmethode. Er moet geen rekening gehouden worden met lange droogtijden – alles kan onmiddellijk afgewerkt worden.

De mogelijkheden qua opbouw met verschillende types platen, plaatdiktes of zelfs de stalen structuur zijn enorm uitgebreid. Zo is het best mogelijk om de Gyproc-wand zo sterk te maken dat er bijvoorbeeld ook zware keukenkasten aan kunnen opgehangen worden.

Leidingen en ook nieuwe domotica-toepassingen worden met gemak in de wanden geïntegreerd.

Uitstekende geluidsisolatie. Gyproc-systeemwanden scoren op dat vlak veruit beter dan traditionele gemetste wanden. Ook dat is een meerwaarde!

Keuzevrijheid. Bij de bouw van de woning of het appartement kan tot vrij laat in het traject beslist worden over de positie van deze binnenwanden.